Prizren.Vergoedingsprijs van de olietransformatorSelectie van standaard onderdelen

  • vrijgavetijd:2022-05-10 22:26:00
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:486
  • Korte omschrijving:

    Prizren.,Prizren.Herstel van distributietransformatoren,De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekrista

Artikel inhoud
Prizren.Herstel van distributietransformatoren,

De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag,Prizren.Transformer Daquan, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

Korte invoering van de nullijn van de transformator

Prizren.Transformer is

Oorzaken van brand in transformator

Senai.De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

transformator met olieonderdompeling


Prizren.Vergoedingsprijs van de olietransformatorSelectie van standaard onderdelen



Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

De isolatie tussen siliciumstalen platen is beschadigd, wat leidt tot oververhitting en smelten van de ijzerkern;

Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

hervormingBij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.


Prizren.Vergoedingsprijs van de olietransformatorSelectie van standaard onderdelen



Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit,Prizren.Distributieapparatuur voor omzetters, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

Norm voor inspectieDe staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

Onderhoudsinhoud van de transformator

De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

Prizren.Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Korte invoering van de nullijn van de transformator

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Prizren.Overige productinformatie
  • FrankrijkVeiligheid van het hydraulische hefplatformGlans

    FrankrijkVeiligheid van het hydraulische hefplatformGlans

  • GuenzburgCity in GermanyExplosiebestendige hydraulische hefplatform vrachtwagenToepassing van luchtd

    GuenzburgCity in GermanyExplosiebestendige hydraulische hefplatform vrachtwagenToepassing van luchtd

  • Sallova.Vast elektrisch hydraulisch hefplatformOver de lege methode en detectiemethode

    Sallova.Vast elektrisch hydraulisch hefplatformOver de lege methode en detectiemethode

  • Sallova.Hydraulische liftWeet jij hoe je moet schoonmaken en repareren?

    Sallova.Hydraulische liftWeet jij hoe je moet schoonmaken en repareren?

  • Sallova.Huishoudelijke liftDrie gemeenschappelijke classificatienormen:

    Sallova.Huishoudelijke liftDrie gemeenschappelijke classificatienormen:

  • Sallova.Hydraulisch mobiel type instapkasbetrouwbaar

    Sallova.Hydraulisch mobiel type instapkasbetrouwbaar

  • Rimini.Hydraulische instapbrug mobiel typeOp welke principes moet gelet worden bij de selectie

    Rimini.Hydraulische instapbrug mobiel typeOp welke principes moet gelet worden bij de selectie

  • Horqin.Gebogen arm hefplatformVerschillende classificatiemethoden

    Horqin.Gebogen arm hefplatformVerschillende classificatiemethoden

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!